CONLAN GRUP

Despre:

Conlan Grup oferă beneficii excepționale clienților prin combinarea inovației și a proceselor dovedite în industria construcțiilor.

Deci, ce ne diferențiază pe noi, Conlan Grup, de alte companii de construcții? Ne considerăm parteneri în succesul clienților noștri. Singurul nostru scop este să continuăm să vedem succesul clienților noștri și este imperativ să furnizăm acest lucru prin onestitate și integritate.

De la fondarea Conlan Grup în 1992, am menținut relații cu unii dintre primii noștri clienți și cu alții noi, toți cu scopul de a oferi un proiect sigur, eficient din punct de vedere al costurilor și realizat la timp. Facem toate acestea adăugând valoare pentru clienții noștri.

Sistemele noastre de livrare includ contractare generală, design-build, demolare, managementul construcțiilor și inginerie, achiziție și construcție.

Ca constructori experimentați, portofoliul nostru include lucrări în domeniile auto, manufacturier, sănătate, comercial, educație și altele. Experiența imensă în aceste domenii oferă echipei noastre experiența relevantă pe tot parcursul proiectului pentru a produce un proiect de calitate.

Conducere:

Consilier juridic: Diana Tomoescu

Contact:

Sediul social al CONLAN GRUP SRL: Sibiu, Piața Prahovei, nr. 18, județ Sibiu

Telefon: 0369 446 596

E-mail: office@conlangrup.ro

Website: www.conlangrup.ro