ELECTROALFA INTERNATIONAL

Despre:

Electroalfa a luat ființă odată cu primele forme ale democrație în România, la începutul anilor ’90. Prin încredere, muncă, dedicare, respect și permanentă adaptare la cerințele partenerilor, Electroalfa a ajuns astăzi un brand românesc recunoscut pe piața națională și apreciat pe piețele de peste hotare pentru produsele și serviciile oferite în domeniul energiei, industriei, infrastructurii și al clădirilor.

 

Pasiunea echipei, sistemul de management modern al celor trei fabrici de producție, centrul dedicat cercetării și dezvoltării, tehnologiile performante, precum și complexitatea lucrărilor de referință, recomandă Electroalfa drept un excelent partener de afaceri.

 

Electroalfa activează pe piața de profil prin intermediul a trei divizii de business. Diviziile Echipamente Electrice și Confecții Metalice gestionează portofoliul de produse al companiei. Producţia de echipamente se realizează folosind capacităţile de producţie ale celor trei fabrici din Botoșani, România. Activitatea de antreprenoriat, realizată de Divizia Antrepriză, asigură înglobarea produselor Electroalfa în lucrări complexe, livrabile „la cheie”, care implică proiectarea și execuția efectivă a investiției.

Conducere:

Președinte: Gheorghe Ciubotaru

Contact:

Sediul central  ELECTROALFA INTERNATIONAL SRL: Calea Națională 15, Cod Poștal 710001, Botoșani, România

E-mail: tenders@electroalfa.ro

Telefon: +40 231 532 186

Website: www.electroalfa.ro