HELLENIC CABLES

Despre:

Icme Ecab este una dintre cele mai mari unități de producție situate în Balcani și lider de piață în România.

Hellenic Cables SA, filialele sale și Icme Ecab SA constituie segmentul de producție și comercializare a cablurilor Viohalco și sunt membre ale Cenergy Holdings SA, un holding belgian axat pe crearea de valoare pe termen lung prin investiții în companii industriale de top, concentrându-se pe creșterea cererii globale de transfer de energie, energie regenerabilă și transmisie de date.

Hellenic Cables S.A. este activă în producția de cabluri emailate, conductoare, fire de cupru și aluminiu, precum și compuși din plastic și cauciuc.

În ultimul deceniu, companiile de cablu (Cablel® Hellenic Cables S.A., Fulgor S.A. și Icme Ecab S.A.) au devenit cel mai mare producător de cabluri din Europa de Sud-Est, exportând în peste 50 de țări.

Baza de producție este formată din șase fabrici din Grecia, România și Bulgaria, care produc o gamă largă de produse, de la cabluri submarine de înaltă tensiune la cabluri de alimentare de foarte înaltă tensiune și conductoare emailate.

Portofoliul de produse al companiilor de cablu este comercializat sub marca comercială Cablel®.

Hellenic Cables produce cabluri de alimentare terestre și submarine de joasă, medie, înaltă și foarte înaltă tensiune, cabluri de telecomunicații, conductoare emailate și compuși din plastic, precum și compuși de cauciuc, adaptați individual la specificațiile clientului.

Conducere:

International Sales Manager: Dragos Cojocaru

Contact:

Sediul central HELLENIC CABLES: București, Drumul Între Tarlale 42, Sector 3, Cod Poștal 032982

Email: secretariat@hellenic-cables.com

Telefon: 021 209 01 11

Website: www.cablel.com