HIGH-TECH SYSTEMS & SOFTWARE

Despre:

Familia de soluții HTSS ajută companiile din domeniul medical si healthcare să își dezvolte afacerea prin intermediul tehnologiei. Produsele noastre software te ajută să simplifici fluxuri de lucru complexe, cum ar fi managementul echipelor, aprovizionarea cu produse medicale, pregătirea angajaților, telemedicina, telefarmacia și multe altele.

Dezvoltăm fiecare dintre soluțiile noastre pentru a fi cea mai bună pe segmentul respectiv, iar împreună formează un ecosistem gândit să-ți ofere tot ce ai nevoie pentru a-ți duce afacerea la următorul nivel.

HTSS îți pune la dispoziție un portofoliu complet de soluții software pentru afacerea ta din domeniul healthcare (farmacii, distributie farma, clinici medicale si spitale, doctori de familie sau specialisti, sa).

Produsele noastre au fost gândite alături de profesioniști din domeniul medical pentru a ne asigura că oferim echipei tale toate funcționalitățile de care are nevoie și o experiență de utilizare intuitivă.

Misiunea echipei HTSS este de a oferi soluții software de calitate profesioniștilor din domeniul medical si healthcare. Astfel, pacienții din toată lumea pot beneficia de o calitate a vieții mai bună și de servicii medicale de top.

Conducere:

Chief Executive Officer: Simona Pavelescu

Contact:

Sediul central HIGH-TECH SYSTEMS & SOFTWARE SRL: Bd. Buureștii Noi25A, Sector 1, București

Telefon: 0372 30 70 60

E-mail: office@htss.ro

Website: https://htssgroup.eu/