UTI CONSTRUCTION & FACILITY MANAGEMENT

Despre:

UTI CONSTRUCTION AND FACILITY MANAGEMENT este o companie cu capital românesc care furnizează soluții tehnice și servicii pentru infrastructuri construite. Suntem lider de piață în domeniul instalațiilor și sistemelor de securitate destinate domeniului aeroportuar și ne situăm în top 5 furnizori de servicii de facility management. Compania noastră a dezvoltat proiecte pe întreg teritoriul României și în regiunea de sud-est a Europei. Are peste 920 de angajați și o cifră de afaceri estimată la 77 milioane de euro în 2023. Personalul nostru are experiența și autorizările necesare pentru a derula proiecte complexe în domeniul construcțiilor, instalațiilor și sistemelor de securitate.

Avem parteneriate puternice și de durată cu furnizori de echipamente renumiți: SAAB, Thales, Honeywell, Siemens, Schneider, Eaton, Schrack Technik, ADB, Trane, Daikin, Smiths Detection, CEIA,  Vanderlande Industries, Leidos Security&Automation, Rosenberg Romania, KMW Systems, Thyssenkrupp Elevator.

Portofoliul nostru de clienți include: aeroporturi, infrastructuri de transport, infrastructuri energetice, bănci, unități medicale, spații industriale, spații comerciale, clădiri de birouri, arene sportive.

Conducere:

Vicepreședinte și Director General: Cristian Costea

Contact:

Sediul central  UTI CONSTRUCTION AND FACILITY MANAGEMENT: Str. Cernăuţi, nr. 27 B, Sector 2, Cod poștal 022183, Bucureşti, România

E-mail: callcenter@uticfm.ro

Telefon: 031.10.11.884; 0720.884.884; 0747.884.884

Website: www.uticfm.ro